Naše organické čajové lístky pre kapsuly Hojicha sa pestujú na vulkanickej pôde bohatej na živiny v južnom Japonsku v prefektúre Kagošima.
Ručný zber čerstvých listov a starostlivá kontrola na mieste zaručujú najvyššiu kvalitu. Čerstvá pramenitá voda vo vysokohorských čajových záhradách a jemný proces praženia lístkov zeleného čaju prinášajú jedinečnú aromatickú chuť Hojicha.
V porovnaní s inými zelenými čajmi je čaj Hojicha pražený pri vysokej teplote, čo mu dodáva jedinečnú, silnú vôňu a je veľmi dobre stráviteľný. Hojicha má navyše veľmi nízky obsah kofeínu, vďaka čomu si aj on sám môže večer optimálne vychutnať.
KÚPTE SI Hojicha Nespresso kapsule- VAŠE VÝHODY S MATCHA MAGIC
Pôvod: Originálna organická Matcha z japonskej prefektúry Kagošima
Kvalita: Organická prémiová kvalita so zlatohnedou farbou – na každodenné použitie
Účel: Vhodné pre kávovary Nespresso®
Chuť : Zlatohnedá farba, aromatická chuť praženého zeleného čaju!
Pestovanie: Čajové lístky Hojicha sa pestujú na vulkanickej pôde bohatej na živiny, ručný zber čerstvých listov a jemné mletie na jemný organický prášok matcha.
BIO: 100% ekologické z kontrolovaného ekologického pestovania (ekologická certifikácia inšpekčným orgánom pre ekologické poľnohospodárstvo: DE-ÖKO-022)
Skladovanie: Suché a tmavé miesto . Najväčšími nepriateľmi sú vlhkosť, slnečný svit, teplo, vzduch a rôzne pachy
Balenie: 10kapsúl, kapsula = 2g pražený organický zelený čaj
Dávkovanie: Jedna Kapsula Nespresso®(2g Matcha), kapsula ktorá sa použila sa môže použiť 3-krát, rovnako ako zelený listový čaj sa môže niekoľkokrát vylúhovať. Jednoducho nechajte kapsulu v stroji a zopakujte proces varenia.
Zloženie: 100% BIO zelený čaj Hojicha (Camellia Sinensis), 2 g na kapsulu
Odporučená denná dávka pre dospelého človeka je 4-6 gramov Matcha prášku. Tehotné, dojčiace ženy a deti by nemali prekračovať 2 gramy denne.
Príprava Hojicha Nespresso® Kapsule
Príprava Hojicha nikdy nebola taká jednoduchá! Na prípravu lahodného praženého organického zeleného čaju stačí jedno stlačenie tlačidla. Príprava v Nespresso® kávovaroch zaručuje ideálnu teplotu lúhovania s dokonalým množstvom čaju. A to najlepšie: Kapsula Hojicha, ktorá sa použila sa môže použiť 3-krát, rovnako ako zelený listový čaj sa môže niekoľkokrát vylúhovať. Jednoducho nechajte kapsulu v stroji a zopakujte proces varenia.
Tip: Odporúčame vám po každej káve spustiť proces vylúhovania naprázdno, aby sa stroj prečistil a aby ste získali zaručenú nefalšovanú chuť Hojicha.
Pridať nové hodnotenie